By using our website, you consent to the use of cookies in accordance with the Cookie Policy.

Monitor MONIFLEX ONE sports shoes, street shoes

43.79 EUR (43.79 EUR + VAT)
Size
Qty:pair

A Moniflex One könnyű és kényelmes sportcipő, amelyet sokféle tevékenységhez fel lehet használni – pihenéshez, sporthoz vagy munkavégzéshez, amikor a biztonsági cipő nem szükséges.
Kis méretben is elérhető.

Manufacturer article number: 10045101-42
Not Rated

Description

Felsőrész: kötött textil, neoprén

Talp:  Gumi, EVA középtalppal.  Biztosítja a tökéletes tapadást a csúszós felületeken. (EVA: alacsony hőmérsékleten erősellenáll a fáradás okozta repedéseknek, jó vízállósággal rendelkezik és ellenáll az UV sugárzásnak.)

A talpbetét puha és párnázó memória hab.

 

 width=

 

"Új termékek fejlesztésekor mindig a biztonságra és a felhasználó igényeire koncentrálunk. Jelentős tapasztalat és a láb anatómiájának alapos ismerete, a legújabb cipőgyártási technológiával kombinálva képezi a jövőbeni biztonsági lábbeli alapját. A gondosan megválasztott anyagok, a szilárd kivitelezés és az innovatív gondolkodásmód biztosítja a technikailag fejlett lábbeli olyan jellemzőit, mint például a kis súly, a jó légáteresztő képesség és az ütéselnyelés. Maximális teljesítmény és kényelem a napi nyolc órán keresztül, és hosszabb ideig is. A formatervezés egy másik olyan terület, amelyben különbözünk a többitől. Soha nem kompromittálunk a minőség vagy a funkcionalitás szempontjából. Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi vizuális identitás, a forma és a stílus megteremtésére, amely biztosítja, hogy cipőnk kitűnjön a tömegből. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a Monitor rövid idő alatt Skandinávia egyik vezető biztonsági lábbelik gyártójává vált. Mindenki számára készült."

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!